Deja inscris?    Cont nou / Pasword pierdut?
   Home      Mentiuni legale
Consulta anunt
 
Servicii
Credit
Evaluare
Diagnostic
Consultanta
 
 
 

 
 
 
 
 

  

 
Sumar
1. Cuvant inainte  2. Definitii  3. Mod de aplicare  4. Serviciul furnizat  5. Disponibilitatea serviciului  6. Conditii pentru Cumparator/Locatar  7. Conditii pentru Proprietar   8. Durata - Modificare - Stergere a unei Candidaturi  
 
Conditii de utilizare
1. Cuvant inainte
 
1.1 Obiect - Prezentele conditii de utilizare au ca obiect stabilirea modului de folosire a sitului www.flashimob.com ("Sit") de catre persoanele care au acces la internet ("Utilizatori")
 
1.2 Editor - Situl este editat de SC Reactiv SRL ("Societate"):
 
Voinesti Nr.40, Dambovita 137525
CUI: RO 15474339
Reg. comert: J15/401/2003
Capital social: 10.000 RON
 
1.3 Societatea poate fi contactata de catre Utilizatori prin:
 
- curier postal la adresa de mai sus
- prin email cu ajutorul formularului de contact de pe sit
- prin telefon: 0724-742949/0245-679169
 
1.4 Hostingul sitului este asigurat de Romarg SRL:
 
Bdul. Victoriei, nr. 12, Brasov, 500214
Cod Fiscal (V.A.T. ID): RO 6529540
Reg. Comert: J14/900/1994
Capital Social: 15.200 RON
 
2. Definitii
2.1 Candidatura - cerere formulata de un Utilizator pentru un bun imobiliar pentru Achizitionare/Inchiriere
2.2 Candidat - Cumparator/Locatar
2.3 Hosting - actiunea de a gazdui un sit internet pe un server
2.4 Oferta - oferta formulata de un Utilizator pentru Vanzarea/Inchirierea unui bun imobiliar
2.5 Ofertant - Proprietar
2.6 Server - ordinator care gazduieste o serie de aplicatii si care poseda in general o mare capacitate de stocage
2.7 Sit internet - serviciu electronic interactiv editat de catre Societate, accesibil de catre Utilizator la adresa www.flashimob.com
2.8 Servicii - serviciile care sint furnizate de catre Societate prin intermediul Sitului si care sint descrise la alineatul 4.
 
3. Modul de aplicare
 
2.1 Prezentele Conditii de utilizare stabilesc cadrul integral in care Utilizatorul poate beneficia de serviciile furnizate de catre Societate prin intermediului sitului internet
2.2 Inscrierea pe Sit si accesul la serviciile societatii sint conditionate de acceptarea fara rezerve a acestor conditii de utilizare
2.3 Prezentele Conditii de utilizare pot face obiectul unor modificari fara preaviz de aceea Utilizatorii care frecventeaza Situl sint rugati sa se tina la curent cu aceste modificari
 
4. Servicii furnizate de Societate
Serviciul pus la dispozitie de Societate pe Situl internet are scopul de a aduce in contact Candidaturile de cumparare/inchiriere cu Ofertele de  vanzare/inchiriere de bunuri imobiliare. Astfel Utilizatorul, ca este in Candidat pentru  un bun imobiliar sau ca este Proprietar are posibilitatea:
- de a crea un spatiu Cumparator/Locatar protejat de o parola
- de a crea un spatiu Proprietar protejat de o parola
Fiecare Utilizator est responsabil de pastrarea in securitate a parolei sale. SC Reactiv SRL nu poate fi tinut ca responsabil pentru utilizarea frauduloasa a parolei. Un link de recuperare a parolei poate fi activat pe site in cazul in care Utilizatorul a ratacit parola.
 
5. Disponibilitatea serviciului
Societatea face eforturi pentru a mentine serviciul disponibil 7 zile din 7 si 24 de ore din 24. Totusi aceasta nu poate fi incarcata cu responsabilitatea indisponibilitatii serviciului oricare ar fi cauzele : probleme de furnizor de acces internet, probleme de hosting, operatiuni de intretinere, etc…
 
6. Conditii pentru Cumparator/Locatar
Utilizatorul interesat de un bun imobiliar certifica exactitudinea informatilor comunicate in cererea sa de achizitionare/inchiriere, in particular in ce priveste garantiile aduse Proprietarului (cautiunea de exemplu, pentru cererile de inchiriere). Un numar de telefon este obligatoriu pentru a putea difuza cererea sa catre Proprietar. Candidatura este difuzata sub responsabilitatea integrala a Utilizatorului in raport cu o terta persoana si in special in raport cu Proprietarul. Responsabilitatea Societatii nu poate fi angajata in nici un fel in legatura cu relatiile viitoare ce se pot stabili intre cele doua parti. 

Fiecare cerere de achizitionare/inchiriere este nominativa si poseda un numar unic de inregistrare in sistemul informatic, neputand astfel fi utilizata de un alt Utilizator.
 
Flashimob.com isi propune sa faciliteze la maximum contactul intre Candidatura si Oferta in domeniul imobiliar, ca este vorba despre vanzare/cumparare sau despre inchiriere, de aceea va face tot ce este posibil pentru ca proprietarii sa-i contacteze pe cei interesati in achizitionarea/inchirierea bunului lor imobiliar (publicitate diversa, emails, contact cu presa, promotori imobiliari, sindicate profesionale …).
 
Totusi, pentru ca Proprietarul sa fie in situatia de a contacta pe cel interesat de un bun imobiliar, cererea acestuia din urma trebuie sa fie cat mai precis si cat mai corect redactata in momentul inscrierii pe Sit. In acelasi timp nu are nici un sens depunerea unei candidaturi care nu are nici o sansa de reusita printre altele din cauza:
  • unui pret/unei chirii insuficient(e) pentru bunul imobiliar solicitat pentru achizitionare/inchiriere
  • garantie insuficienta (cautiune in cazul inchirierii) 
  • oferta imobiliara foarte slaba in regiune
  • prestatii excesive in raport cu pretul/chiria oferit (a)

Cumparatorul/locatarul este de acord in mod implicit cu reproducerea si reprezentarea candidaturii lor pe Flashimob.com sub orice forma si se angajeaza sa suprime cererea sa imediat ce a incheiat tranzactia scu proprietarul.

7. Conditii pentru Proprietar
Flashimob.com este un site internet care pune in contact persoane particulare, prin urmare proprietarul recunoaste ca nu lucreaza pentru un profesionist imobiliar (agentie imobiliara, notar, administrator de bunuri…).
Proprietarul se angajeaza sa propuna tranzactia imobiliara fara cheltuieli intermediare Utilizatorului pe care il contacteaza gratie Sit-ului. Responsabilitatea Societatii nu poate fi angajata in nici un fel in legatura cu relatiile viitoare ce se pot stabili intre cele doua parti.
 
8. Durata - Modificare - Stergere a unei Candidaturi
Candidatura ramane activa timp de un an pana cand Utilizatorul gaseste un bun imobiliar conform cererii sale. Candidatura este valabila pentru o cerere unica.
Utilizatorul este liber sa modifice criteriile (suprafata, loc, buget, data limita de instalare pentru inchiriere...) sau sa limiteze contactul cu proprietarii. Fiecare modificare este retransmisa proprietarilor care se situeaza cel mai bine din punctul de vedere al acestor criterii.
.....

 

Date de contact
Voinesti Nr.40
Dambovita 137525
Mobil : 0724-742949
Tel/Fax : 0245-679169
E-mail:
office@reactiv.ro
 
 
Regiuni
 
FlashImob.com apartine firmei SC Reactiv SRL - Toate drepturile rezervate - Mentiuni legale
- * Surse utilizate pentru calcule statistice: INSSE, ONRC si Eurostat -